Bericht versturen
Huis > Ongeveer ons >

Angel Technology Electronics Co Kwaliteitscontrole

Kwaliteitscontrole

Angel Technology Electronic is altijd is eerst „Klant, Kwaliteit eerst“ als beheersconcept, door diverse manieren om de kwaliteitsvoorlichting en de kwaliteitsuitvoering van al onze collega's te verbeteren.

 

Kwaliteitsvoorlichting die opleiden: De jaarlijkse, driemaandelijkse en maandelijkse kwaliteits trainingsprogramma's zijn geformuleerde, regelmatige instrument opleiding voor verschillende basiswerknemers aan constant het verbeteren van de kwaliteitsvoorlichting van werknemers.

 

De kwaliteitsresultaten verbeteren aspecten: Regelmatig ontwikkel het kwaliteitsdoel en voer strikt beloningen en strafsysteem uit, om al ons personeel te controleren zijn vergen altijd de kwaliteit als centrum in ons werk door positief en de negatieve aansporingen, Elk van ons personeel moeten met hoogste prioriteit aan kwaliteit geven.

 

Ben strikt ons gevestigd testende programma's en testinstrument te volgen om goede kwaliteit te waarborgen.

 

Kwaliteitscontroleproces:


De componenteninspectie is met hoogste prioriteit van ons kwaliteitscontroleproces.

om ervoor te zorgen dat onze klanten worden voorzien van hoogte - kwaliteitsproducten, leiden onze kwaliteitsinspecteurs een inspectie in 2 stadia van de inkomende delen van 100%. Wij kunnen een hoger niveau ook verstrekken van het testen om een verwijzing voor onze klanten te verstrekken.

 

Eerste stadium inleidende inspectie
Controlepunt
▷Hoeveelheid
▷Fabrikantenartikelnummer
▷Fabrikanten
▷Datumcode
▷partijnummer
▷RoHS en MSL
▷Fysische toestand
▷Verpakking
▷Streepjescodecontrole

 

Tweede stadium diepgaande inspectie
Controlepunt
▷Verifieer de resultaten van de eerste stadiumtest
▷De microscoop van de gebruiks hoge macht om te verifiëren of de componenten gekwalificeerd zijn
▷Veiligheidscontrole
▷Dimensionale inspectie
▷Elektroprestatietest om de kringswaarde van de condensator te verifiëren
▷Chemische de reagenstest van de spaanderoppervlakte
▷Acetontest
▷Neem beelden en registreer het in de database

 

Geavanceerde Inspectie in het derde stadium
Wij kunnen componenten naar professionele testende organisaties ook verzenden voor het higher-level testen volgens de behoeften van de klant.
▷Controlepunt
▷Unsealingstest
▷Het winden Röntgenstraaltest
▷XRF
▷Solderability
▷EDX/EDS
▷Baksel

 

De norm van het verpakkingsvervoer

Voorraadbeheer
Angel Technology Electronic verstrekt een derde pakhuis en een professionele IT voorraadbeheersoftware voor klanten om het naadloze dokken te bereiken. De eigendom van delen kan slechts worden overgebracht wanneer de klant delen gebruikt.

Hebben de inkomende delen van Angel Technology Electronic strenge inspectie ondergaan, en de producten worden opgeslagen in standaard antistatische, anti-humidity, anti-hoge temperatuur, en de voorraad wordt regelmatig getest om de delen veilig te maken.

 

Uit verpakking
De delen worden getest voor prestaties tijdens verzending, en de verpakking moet waterdicht, vochtbestendig en shock-proof zijn. Tegelijkertijd, werkt Angel Technology Electronics met een aantal internationale prima vrachtbedrijven om samen ervoor te zorgen dat de delen van eerst en tweede-rijsteden bij die dag kunnen worden geleverd, en aankomen de volgende dag. De goederen van derde-rijsteden en afgelegen gebieden kunnen bij die dag worden geleverd en binnen twee dagen aankomen om ervoor te zorgen dat de klanten onze producten kunnen op tijd ontvangen.