Bericht versturen
Huis > Angel Technology Electronics Co Bedrijfprofiel

Angel Technology Electronics Co

Angel Technology Electronics CoBedrijfprofiel
Angel Technology Electronics CoBedrijfprofiel
Angel Technology Electronics CoBedrijfprofiel
Angel Technology Electronics CoBedrijfprofiel
Angel Technology Electronics CoBedrijfprofiel
Angel Technology Electronics CoBedrijfprofiel
Noord-Amerika , Zuid-Amerika , West-Europa , Oost-Europa , Oost-Azië , Zuidoost-Azië , Oceanië , Wereldwijd
Hoofdmarkt
Fabrikant , Verdeler/groothandel , Agent
Handelstype
Microchip, analoge apparaten (lineaire technologie, Maxim), STMicroelectronics, XILINX, Intel (Altera), Renesas, SiliconLabs, NXP, Mornsun
Merken
20~200
NO.OF WERKNEMERS
80 millions-500 millions
Jaarlijkse Verkoop
2006
Gevestigd jaar
50% - 60%
De uitvoerpc.
gediende klanten
Inleiding

Angel Technology Electronics Co. is opgericht in Hong Kong sinds 2006, Onze vestiging is gevestigd in de Silicon Valley van China, Shenzhen.PCB's en PCB-assemblage (SMT).

 

 

De missie van Angel Technology Electronics Co. is altijd geweest om kwaliteitsvolle elektronische componenten te leveren aan fabrikanten over de hele wereld.Angel-tech's visie is om de uitstekende leverancier van elektronische componenten te worden met de hoogste tevredenheid tussen werknemers en klantenWe werden het primaire kanaal voor het sluiten van projecten en voorraadopbouw voor grote distributeurs zoals Arrow Electronics en contractfabrikanten.Angel Technology Electronics Co. heeft sindsdien de sourcing van hoogwaardige componenten toegevoegd van lokale fabrikanten in China..

 

De bedrijfsfilosofie van Angel Technology Electronics Co. is innovatie, niet beperkt door het inherente denken, altijd op zoek naar nieuwe manieren om aan de behoeften van de markt te voldoen.Dus we zijn gespecialiseerd in het leveren van klanten met een one-stop service van elektronische componenten, PCB en SMT sinds 2006, waarbij eindklanten worden geholpen het volledige project efficiënt te voltooien, inclusief het aankoopproces van de BOM-lijst, enz.


Angel Technology Electronics Co. is altijd klantgericht geweest in plaats van opportuniteitsgericht.Betekenis: Angel Tech zal altijd de weg kiezen die het beste is voor een langetermijnrelatie met de klant.Daarom hebben we een van de hoogste klantbehoud scores van China gebaseerde distributeurs.

 

 

Prioriteit geeft aan klanttevredenheid:

Omdat onze klanten centraal staan in onze werkwijze, is ons doel bij Angel Technology Electronic Co. om klanten te voorzien van elektronische componenten, PCB productie,Eenmalige dienst voor SMT-assemblage.

 

Innovatie en creativiteit:
Wij zijn van mening dat innovatie fundamenteel is voor ons succes en we zijn bijzonder trots op het regelmatig nauw samenwerken met innovators in de industrie en onze klanten om nieuwe normen vast te stellen.Angel Technology Electronics Co. heeft ook met steeds meer bedrijven samengewerkt om nieuwe technologieën te onderzoeken op het gebied van smart home en PMIC..

 

Voorraadbeheer:
Angel Technology Electronics Co. biedt een warehousing- en professionele IT-inventaristuringssoftware van derden voor klanten om naadloos docken te bereiken.Het eigendom van onderdelen kan alleen worden overgedragen wanneer de klant onderdelen gebruikt.

De ingekomen onderdelen van Angel Technology Electronic zijn strikt geïnspecteerd en de producten worden opgeslagen in standaard antistatische, antivochtigheid, anti-hoge temperatuur,en de voorraad worden regelmatig getest om de onderdelen veilig te maken.

 

Verpakkingsvervoerstandaard:
De onderdelen worden tijdens de verzending getest op hun prestaties en de verpakking moet waterdicht, vochtdicht en schokdicht zijn.Angel Technology Electronics werkt samen met een aantal internationale eersteklas vrachtbedrijven om ervoor te zorgen dat de onderdelen van de eerste en tweede stad op die dag kunnen worden geleverd.De goederen van derde-tier steden en afgelegen gebieden kunnen op die dag worden afgeleverd en binnen twee dagen aankomen om die klant te verzekeren.

 

Angel Technology Electronics Co. is sinds 2006 gepassioneerd over elektronische componenten distribueren en geïntegreerde oplossingen leverancier.We zijn ook een PCBA-fabrikant met onze eigen fabriek die beter kan dienen voor klanten van smart home, communicatie, industrie, automobielelektronica en medische elektronica, enz.

 

Geschiedenis

Angel Technology Electronics Cois een wereldwijde distributeur van elektronische componenten en PCBA-fabrikant.Sinds de oprichting van de groep sinds 2006, handhaven we altijd de bedrijfsfilosofie "beste product, beste reputatie, beste service, redelijke prijs", gebaseerd op professionele kwaliteit en consistente professionaliteit, we winnen vertrouwen en steun van de meerderheid van leveranciers en klanten, en snel stijgend in de hevige concurrentie op de markt.

 

Sinds 2003 is Angel Technology Electronic Co opgericht om zich te concentreren op de verkoop van elektronische componenten, met name voor geïntegreerde schakelingen in Shenzhen, China.

 

Begin 2006 werd Angel Technology opgericht, de verkoopafdeling voor buitenlandse handel in Shenzhen en Hongkong, zijn officieel buitenlandse markten betreden voor de distributie van alle series elektronische componenten.

Onze productcategorieën omvatten actieve componenten (IC-geïntegreerde schakelingen, geheugenchips, diodes, transistors, enz.), passieve componenten (condensatoren, weerstanden, inductoren, enz.) en elektromechanische componenten (connectoren, schakelapparatuur, enz.).

 

Eind 2015 heeft We meer dan 3.000 binnen- en buitenlandse fabrikanten bediend.We zijn toegewijd aan het bieden van one-stop supply chain-oplossingen voor elektronische componenten voor OEM (Original Equipment Manufacturer) en EMS (Electronic Manufacturing Service Providers) en ODM (Original Design Manufacturers), inclusief tekort, moeilijk te vinden, EOL-onderdelen wereldwijd Sourcing, lang - flexibele bestellingen op korte termijn en op korte termijn van de originele fabriek en distributeur, een reeks oplossingen van de BOM-lijst, enz.

 

In 2018 werd hier een fabriek opgezet in Shenzhen. Hier worden elk jaar miljoenen printplaten geproduceerd, wat superieure service biedt voor auto-elektronica, vermogenscommunicatie, industriële automatisering, intelligente huizen en andere industrieën over de hele wereld.We zullen onze kwaliteit en service blijven verbeteren;klanttevredenheid en ontwikkeling van wetenschap en technologie zijn onze eeuwige motivatie.

 

Nu hebben we ruime ervaring in de productie van PCBA. Onze dagelijkse capaciteit van de PCB-facotry is 1200 vierkante meter, we kunnen het enkelzijdige, dubbelzijdige PCB-monster binnen 48 uur leveren, 4-8-laags PCB in 3-5 werkdagen, voor massaproductie voor dubbelzijdige PCB, de doorlooptijd is 3-7 werkdagen, 4-8 lagen is 5-10 dagen.De snelle en snelle doorlooptijd verzekert onze klant stabiel van een snelle onderzoekssnelheid om de markt te bezetten.

 

Van het leveren van elektronische componenten tot het produceren van meerlagige printplaten, Angel Technology is uw beste keuze.Wij bieden onze klanten elektronische componenten die service leveren, PCB-productie en PCB-assemblage om tijd en kosten te besparen.

De dienst

Omdat onze klanten centraal staan ​​in onze manier van werken,Angel Technology Electronics Cozijnprofessioneelklanten voorzien van elektronische componenten, PCB-productie, SMT-assemblage one-stop-service.

 

Angel Technology Electronics Co'sproductcategorieën omvatten actieve componenten (IC-geïntegreerde schakelingen, geheugenchips, diodes, transistors, enz.) en passieve componenten (condensatoren, weerstanden, inductoren, enz.) en elektromechanische componenten (connectoren, schakelapparatuur, enz.). PCB-productie, SMT montage. We kunnen klanten van smart home, communicatie, industrie, auto-elektronica en medische elektronica etc. beter van dienst zijn.

 

Angel Technology Electronics CoDe industrie voert serieus de beperking van gevaarlijke stoffen (ROHS) van de Europese Unie uit om groene producten en groene aarde te promoten.

Waarschuwing: Gelode elektronische componenten hebben een potentiële impact op de menselijke gezondheid en vervuilen de natuur!

 

Angel Technology Electronics Co

Team
Angel Technology-elektronicaCO.hebben altijd het beheer van het verantwoordelijkheidssysteem gevolgd, het beginsel van goede trouw nageleefd, wetenschappelijke managementmethoden toegepast en geavanceerde managementsoftware en -concepten geïntroduceerd.Angel Technology Electronics Co heeft altijd rekening gehouden met onze houding en details om alles te bepalen.We zijn heel duidelijk, alleen om ervoor te zorgen dat klanten, werknemers, aandeelhouders profiteren, bedrijven gezond en gestaag kunnen groeien!
 
Bedrijfsfilosofiebeleid vanAngel Technologie Elektronica CO.
 
Bedrijfsvisie:Word de uitstekende leverancier van elektronische componenten met de hoogste tevredenheid tussen werknemers en klanten!
 
Missie:Blijf waarde creëren voor medewerkers en klanten!
 
Onze waarden :
 

Deel

Houd je eerst aan de belangen van het team,

Houd u aan de toegewijde-georiënteerde,

Hang de waarde het delen van open en redelijke evaluatie aan.

 

Medewerking

Coördinatie tussen teamleden,

Vul elkaar aan voor maximale efficiëntie.

 

Innovatie

Niet beperkt door het inherente denken,

Altijd op zoek naar nieuwe wegen,

om aan de behoeften van de markt te voldoen.

 

Realistisch

Klantgericht, resultaatgericht, efficiënt en goedkoop om redelijke behoeften op te lossen.

 

Bedrijfsstrategie:

Goede kwaliteit eerst!

Groei samen met klanten!

Kwaliteitsmanagement doelen!

Creëer voortdurend nieuwe ontwikkelingsstrategieën om onze klanten beter van dienst te zijn.

 


Klanten:
De vraag van de klant is onze drijfveer en richting.We houden ons altijd aan de behoeften van de klant als de richting en werken rond de behoeften van de klant.De klant is de basis voor ons voortbestaan!Doet een beroep op het creëren van snelle, gemakkelijke, veilige en betrouwbare klanten door de inspanningen van alle medewerkers van Angel Technology!
 
Samenwerkingsmechanisme:Customer First, Service First, is ons uitgangspunt en eindpunt.Hoe alle afdelingen en collega's van het bedrijf te onderhouden, is in staat geweest om te groeien rond de naleving van de route door het bedrijf, om het vertrouwen van klanten te winnen met integriteit en verantwoordelijkheid, de algemene inductiestrategielijn houdt zich aan het interne nemen van het procesmechanisme en extern vasthouden aan een transparant systeem, laten we onze klanten onze harde werk- en werknormen zien, laten klanten zelf scoren, focussen op het concept van integriteit, implementeren het systeembeheermechanisme op het werk en voeren wederzijdse inspectie- en supervisiestrategieën uit van boven naar beneden en het bereiken van orders.Na de vrijlating is iemand verantwoordelijk!

Sommige mensen voeren uit, sommige houden toezicht, sommige mensen sluiten af, sommige mensen oefenen met belonen en straffen!De bescherming van de behoeften van klanten kan binnen ons mechanisme op veel aspecten worden bereikt.Alle afdelingen werken met elkaar samen om ervoor te zorgen dat de behoeften van klanten veilig, ordelijk, tijdig en effectief zijn!
 
Collega's:
Angel Technology Electronics Co weet dat het succes van het bedrijf altijd onlosmakelijk verbonden is met de inspanningen van elke collega.We zijn erg blij met de inspanningen en bijdragen van elke medewerker in de Angel Technology-familie.We zullen alles in het werk stellen om werknemers ertoe aan te zetten werk, meningen, enz. na te jagen. Door middel van humane managementmethoden. De bedrijfssfeer en genereuze voordelen belonen onze collega's.Door de introductie van geavanceerde professionele training, brancheseminars en training voor zelfstandigen streven we ernaar de positie van ons personeel in dezelfde functie te verbeteren.Angel Technology Electronics Co kan ook groeien.Vasthouden aan een leergerichte bedrijfsstrategie is ons ideaal!
 
Maatschappelijke verantwoordelijkheid / milieubewustzijn:
Als een zakelijke onderneming houdt Angel Technology Electronics Co zich altijd aan het wettelijke en redelijke werkingsmechanisme, streeft ernaar meer banen voor de samenleving te creëren, neemt enthousiast deel aan sociale openbare welzijnsondernemingen en beheert door middel van wetenschappelijke mechanismen om ervoor te zorgen dat onze hoofdactiviteit voldoet aan de overheid regelgeving en voldoet aan de milieuwetgeving., houd u aan de ROHS-strategie, zelfs in het dagelijkse werk om het behoud van hulpbronnen te bereiken, profiteert Angel Technology Electronics Co ook van effectieve beheersbare kosten!
 
Doel:
Vertrouwde partners van klanten.
Warm en betrouwbaar team van medewerkers.
Groei van het vertrouwen van de aandeelhouders.
Door de branche erkend trustbedrijf.