Angel Technology Electronics Co

Shenzhen Angel Technologie Electronics Co

Distributeur van elektronische componenten en PCBA-fabrikant

Free call Video chat
Bedrijf Details:
Type Business: Fabrikant, Verdeler/groothandel, Agent
Grote Markt: Noord-Amerika, Zuid-Amerika, West-Europa, Oost-Europa, Oost-Azië, Zuidoost-Azië, Oceanië, Wereldwijd
Merken: Microchip, analoge apparaten (lineaire technologie, Maxim), STMicroelectronics, XILINX, Intel (Altera), Renesas, SiliconLabs, NXP, Mornsun
Aantal werknemers: 20~200
Jaarlijkse omzet: 80 millions-500 millions
Opgericht Jaar: 2006
Export pct: 50% - 60%
Fabrieksreis > Kwaliteitscontrole >
Inleiding

Shenzhen Angel Technology Electronics Co werd opgericht in HongKong sinds 2006, onze vestiging bevindt zich in de Silicon Valley van China, Shenzhen.

 

Shenzhen Angel Technology Electronics Co heeft de ISO9001-certificering van het kwaliteitsmanagementsysteem verkregen.

 

De missie van Shenzhen Angel Technology Electronics Co is altijd geweest om hoogwaardige elektronische componenten te leveren aan fabrikanten over de hele wereld. De visie van Angel-tech is om de uitstekende leverancier van elektronische componenten te worden met de hoogste tevredenheid tussen werknemers en klanten.Al vroeg werden we het primaire kanaal voor projectafsluitingen en voorraadopbouw voor grote distributeurs zoals Arrow Electronics en contractfabrikanten.Angel Technology Electronics Co heeft sindsdien Sourcing van hoogwaardige componenten van lokale fabrikanten in China toegevoegd.

 

Het bedrijfsfilosofiebeleid van Shenzhen Angel Technology Electronics Co is innovatie, niet beperkt door het inherente denken, altijd op zoek naar nieuwe manieren om aan de behoeften van de markt te voldoen. en SMT sinds 2006, waarbij eindklanten worden geholpen om het volledige project efficiënt af te ronden, inclusief het aankoopproces van de stuklijstlijst enz.


Shenzhen Angel Technology Electronics Co is altijd klantgedreven geweest in plaats van opportuniteitsgericht.Betekenis: Angel Tech zal altijd het pad kiezen dat het beste is voor een langetermijnrelatie met de klant op korte termijn.Daarom hebben we een van de hoogste klantbehoudscores van in China gevestigde distributeurs.

 

 

Prioriteit klanttevredenheid:

Omdat onze klanten de kern vormen van hoe we werken, is het ons doel van Angel Technology Electronic Co om klanten te voorzien van elektronische componenten, PCB-productie, SMT-assemblage one-stop-service.

 

IInnovatie en creativiteit:
Wij zijn van mening dat innovatie fundamenteel is voor ons succes en we zijn er bijzonder trots op dat we regelmatig nauw samenwerken met vernieuwers in de branche en onze klanten om nieuwe normen te stellen.In de afgelopen jaren is Angel Technology Electronics co ook gaan samenwerken met steeds meer bedrijven om nieuwe technologieën in smart home en PMIC te verkennen.

 

Voorraadbeheer:
Angel Technology Electronics co biedt opslag van derden en professionele software voor IT-voorraadbeheer voor klanten om naadloze docking te bereiken.De eigendom van onderdelen kan alleen worden overgedragen wanneer de klant onderdelen gebruikt.

De inkomende onderdelen van Angel Technology Electronic hebben een strenge inspectie ondergaan en de producten worden opgeslagen in standaard antistatisch, anti-vochtigheid, anti-hoge temperatuur, en de voorraad wordt regelmatig getest om de onderdelen veilig te maken.

 

Verpakking transport standaard:
De onderdelen worden tijdens verzending getest op prestaties en de verpakking moet waterdicht, vochtbestendig en schokbestendig zijn.Tegelijkertijd werkt Angel Technology Electronics samen met een aantal internationale eersteklas vrachtbedrijven om ervoor te zorgen dat de onderdelen van eerste- en tweederangssteden op die dag kunnen worden afgeleverd en de volgende dag aankomen.De goederen van derderangssteden en afgelegen gebieden kunnen op die dag worden afgeleverd en komen binnen twee dagen aan om die klant te verzekeren.

 

Angel Technology Electronics Co is sinds 2006 gepassioneerd door de distributie van elektronische componenten en leverancier van geïntegreerde oplossingen. We zijn ook een PCBA-fabrikant met onze eigen fabriek die beter kan dienen voor klanten van smart home, communicatie, industrie, auto-elektronica en medische elektronica enz.

 

Geschiedenis

Angel Technology Electronics Cois een wereldwijde distributeur van elektronische componenten en PCBA-fabrikant.Sinds de oprichting van de groep sinds 2006, handhaven we altijd de bedrijfsfilosofie "beste product, beste reputatie, beste service, redelijke prijs", gebaseerd op professionele kwaliteit en consistente professionaliteit, we winnen vertrouwen en steun van de meerderheid van leveranciers en klanten, en snel stijgend in de hevige concurrentie op de markt.

 

Sinds 2003 is Angel Technology Electronic Co opgericht om zich te concentreren op de verkoop van elektronische componenten, met name voor geïntegreerde schakelingen in Shenzhen, China.

 

Begin 2006 werd Angel Technology opgericht, de verkoopafdeling voor buitenlandse handel in Shenzhen en Hongkong, zijn officieel buitenlandse markten betreden voor de distributie van alle series elektronische componenten.

Onze productcategorieën omvatten actieve componenten (IC-geïntegreerde schakelingen, geheugenchips, diodes, transistors, enz.), passieve componenten (condensatoren, weerstanden, inductoren, enz.) en elektromechanische componenten (connectoren, schakelapparatuur, enz.).

 

Eind 2015 heeft We meer dan 3.000 binnen- en buitenlandse fabrikanten bediend.We zijn toegewijd aan het bieden van one-stop supply chain-oplossingen voor elektronische componenten voor OEM (Original Equipment Manufacturer) en EMS (Electronic Manufacturing Service Providers) en ODM (Original Design Manufacturers), inclusief tekort, moeilijk te vinden, EOL-onderdelen wereldwijd Sourcing, lang - flexibele bestellingen op korte termijn en op korte termijn van de originele fabriek en distributeur, een reeks oplossingen van de BOM-lijst, enz.

 

In 2018 werd hier een fabriek opgezet in Shenzhen. Hier worden elk jaar miljoenen printplaten geproduceerd, wat superieure service biedt voor auto-elektronica, vermogenscommunicatie, industriële automatisering, intelligente huizen en andere industrieën over de hele wereld.We zullen onze kwaliteit en service blijven verbeteren;klanttevredenheid en ontwikkeling van wetenschap en technologie zijn onze eeuwige motivatie.

 

Nu hebben we ruime ervaring in de productie van PCBA. Onze dagelijkse capaciteit van de PCB-facotry is 1200 vierkante meter, we kunnen het enkelzijdige, dubbelzijdige PCB-monster binnen 48 uur leveren, 4-8-laags PCB in 3-5 werkdagen, voor massaproductie voor dubbelzijdige PCB, de doorlooptijd is 3-7 werkdagen, 4-8 lagen is 5-10 dagen.De snelle en snelle doorlooptijd verzekert onze klant stabiel van een snelle onderzoekssnelheid om de markt te bezetten.

 

Van het leveren van elektronische componenten tot het produceren van meerlagige printplaten, Angel Technology is uw beste keuze.Wij bieden onze klanten elektronische componenten die service leveren, PCB-productie en PCB-assemblage om tijd en kosten te besparen.

Dienst

Omdat onze klanten centraal staan ​​in onze manier van werken,Angel Technology Electronics Cozijnprofessioneelklanten voorzien van elektronische componenten, PCB-productie, SMT-assemblage one-stop-service.

 

Angel Technology Electronics Co'sproductcategorieën omvatten actieve componenten (IC-geïntegreerde schakelingen, geheugenchips, diodes, transistors, enz.) en passieve componenten (condensatoren, weerstanden, inductoren, enz.) en elektromechanische componenten (connectoren, schakelapparatuur, enz.). PCB-productie, SMT montage. We kunnen klanten van smart home, communicatie, industrie, auto-elektronica en medische elektronica etc. beter van dienst zijn.

 

Angel Technology Electronics CoDe industrie voert serieus de beperking van gevaarlijke stoffen (ROHS) van de Europese Unie uit om groene producten en groene aarde te promoten.

Waarschuwing: Gelode elektronische componenten hebben een potentiële impact op de menselijke gezondheid en vervuilen de natuur!

 

China Angel Technology Electronics Co Bedrijfsprofiel 0

Ons Team
Angel Technology-elektronicaCO.hebben altijd het beheer van het verantwoordelijkheidssysteem gevolgd, het beginsel van goede trouw nageleefd, wetenschappelijke managementmethoden toegepast en geavanceerde managementsoftware en -concepten geïntroduceerd.Angel Technology Electronics Co heeft altijd rekening gehouden met onze houding en details om alles te bepalen.We zijn heel duidelijk, alleen om ervoor te zorgen dat klanten, werknemers, aandeelhouders profiteren, bedrijven gezond en gestaag kunnen groeien!
 
Bedrijfsfilosofiebeleid vanAngel Technologie Elektronica CO.
 
Bedrijfsvisie:Word de uitstekende leverancier van elektronische componenten met de hoogste tevredenheid tussen werknemers en klanten!
 
Missie:Blijf waarde creëren voor medewerkers en klanten!
 
Onze waarden :
 

Deel

Houd je eerst aan de belangen van het team,

Houd u aan de toegewijde-georiënteerde,

Hang de waarde het delen van open en redelijke evaluatie aan.

 

Medewerking

Coördinatie tussen teamleden,

Vul elkaar aan voor maximale efficiëntie.

 

Innovatie

Niet beperkt door het inherente denken,

Altijd op zoek naar nieuwe wegen,

om aan de behoeften van de markt te voldoen.

 

Realistisch

Klantgericht, resultaatgericht, efficiënt en goedkoop om redelijke behoeften op te lossen.

 

Bedrijfsstrategie:

Goede kwaliteit eerst!

Groei samen met klanten!

Kwaliteitsmanagement doelen!

Creëer voortdurend nieuwe ontwikkelingsstrategieën om onze klanten beter van dienst te zijn.

 


Klanten:
De vraag van de klant is onze drijfveer en richting.We houden ons altijd aan de behoeften van de klant als de richting en werken rond de behoeften van de klant.De klant is de basis voor ons voortbestaan!Doet een beroep op het creëren van snelle, gemakkelijke, veilige en betrouwbare klanten door de inspanningen van alle medewerkers van Angel Technology!
 
Samenwerkingsmechanisme:Customer First, Service First, is ons uitgangspunt en eindpunt.Hoe alle afdelingen en collega's van het bedrijf te onderhouden, is in staat geweest om te groeien rond de naleving van de route door het bedrijf, om het vertrouwen van klanten te winnen met integriteit en verantwoordelijkheid, de algemene inductiestrategielijn houdt zich aan het interne nemen van het procesmechanisme en extern vasthouden aan een transparant systeem, laten we onze klanten onze harde werk- en werknormen zien, laten klanten zelf scoren, focussen op het concept van integriteit, implementeren het systeembeheermechanisme op het werk en voeren wederzijdse inspectie- en supervisiestrategieën uit van boven naar beneden en het bereiken van orders.Na de vrijlating is iemand verantwoordelijk!

Sommige mensen voeren uit, sommige houden toezicht, sommige mensen sluiten af, sommige mensen oefenen met belonen en straffen!De bescherming van de behoeften van klanten kan binnen ons mechanisme op veel aspecten worden bereikt.Alle afdelingen werken met elkaar samen om ervoor te zorgen dat de behoeften van klanten veilig, ordelijk, tijdig en effectief zijn!
 
Collega's:
Angel Technology Electronics Co weet dat het succes van het bedrijf altijd onlosmakelijk verbonden is met de inspanningen van elke collega.We zijn erg blij met de inspanningen en bijdragen van elke medewerker in de Angel Technology-familie.We zullen alles in het werk stellen om werknemers ertoe aan te zetten werk, meningen, enz. na te jagen. Door middel van humane managementmethoden. De bedrijfssfeer en genereuze voordelen belonen onze collega's.Door de introductie van geavanceerde professionele training, brancheseminars en training voor zelfstandigen streven we ernaar de positie van ons personeel in dezelfde functie te verbeteren.Angel Technology Electronics Co kan ook groeien.Vasthouden aan een leergerichte bedrijfsstrategie is ons ideaal!
 
Maatschappelijke verantwoordelijkheid / milieubewustzijn:
Als een zakelijke onderneming houdt Angel Technology Electronics Co zich altijd aan het wettelijke en redelijke werkingsmechanisme, streeft ernaar meer banen voor de samenleving te creëren, neemt enthousiast deel aan sociale openbare welzijnsondernemingen en beheert door middel van wetenschappelijke mechanismen om ervoor te zorgen dat onze hoofdactiviteit voldoet aan de overheid regelgeving en voldoet aan de milieuwetgeving., houd u aan de ROHS-strategie, zelfs in het dagelijkse werk om het behoud van hulpbronnen te bereiken, profiteert Angel Technology Electronics Co ook van effectieve beheersbare kosten!
 
Doel:
Vertrouwde partners van klanten.
Warm en betrouwbaar team van medewerkers.
Groei van het vertrouwen van de aandeelhouders.
Door de branche erkend trustbedrijf.
Neem contact op met ons

Ga Uw Bericht in